2011. október 18., kedd

egy szép szó: barát

Hogy mi a legjobb dolog az életben?
Szerintem,mindenkinek más és más az értékrendje. De.. egy valamiben az összes ember egyetért: A barátság bármely tárgynál többet jelent.
 Egy baráttal járhatsz bárhová, kávézni, vásárolni, bulizni, egyszerűen csak sétálni. Felhívhatod, és boldogság tölt el amikor beleszól a telefonba éjszaka 11-kor, a legkómásabb hangján, ami csak létezik, és megnyugtatva mondja; nem nem baj,hogy felébresztettél, csak tedd már le.
  Egy barát,akkor barát, ha szól ha elkenődött a sminked, és hogy fogkrémes maradt a szád. S mielőtt megvárná, hogy letöröld, benyálazza az ujját, és neked esik. Nincs is jobb érzés,nem?
A barát, nem néz hülyének, ha furcsa hangokat adsz ki magadból az iskola folyosóján, hanem ad egy öklöst,és próbál utánozni. 
  Egy barát, akkor is tudja mire gondolsz, ha nem mondasz semmit. Felismeri az arcmimikádat, minden rezdülését a szádnak, a szemed állásának. És észre veszi, ha majd szétcsattansz az örömtől,vagy pedig majd szét mar a fájdalom.. S tudja, hogy mikor kell csöndbe maradni,és csak megszorítania a kezed.
A legjobb barát, ha csak egy napot nem vagy suliba, angol órán azt mondja a vihogásotok közepette: Hiányoztál.
 És kivel lehet a halál vicces képeket csinálni kémiaórán? a legjobb baráttal.
 
 És hogy mennyi mindent írhatnék még ide, azt gondoljátok tovább Ti, de egyben én tényleg biztos vagyok:
SZERETLEK!

1 megjegyzés:

  1. Ez annyira megható volt, hogy gyorsan csinálnom kell valami kreatívat!!! <3 <3 <3

    VálaszTörlés