2013. január 4., péntek

évielső

Ennek az ocsmányronda évszámnak az első bejegyzése fog posztolásra kerülni.je.

2013, te gyönyörűség. Remélem amennyire csúnya, annyira tartalmas is egyben. Meg kell hogy mondjam, a 2012-es évet csodálatosan lezártuk a kis csapattal, ezúton megint megerősíteném a dolgot, hogy szeretlek titeket.:)
  Tettem néhány újévi fogadalmat, ezt most nem tenném publikussá, majd ha sikerültek akkor esetleg egy boldog bejegyzést majd ejtek, de addig is, Memével folyamatosan húzzuk egymást, és segítjük, amiben csak tudjuk.
 Egyébként boldog vagyok,ja, asszem, tényleg. Mármint, most megint kezdenek beállni a dolgok, igaz reggelente elalszom, de tulajdonképpen végigpörgöm a napokat, és van hogy már mindenki agyára megyek, de valamiért olyan izgatottsággal indulok iskolába nap mint nap, hogy elképesztő.

És megyek a folyóson, ülök töri órán, öltözök tesi órára, és elkap az érzés, hogy mennyire imádom az embereket, és kedvemre ölelgetnék mindenkit.
 Apropó, tesi. Tudok kézen állni emberek!:D Mármint asszem.és ultra király.
Ma meg végre volt tánc. És annyira jó  volt, annyira kellett már a testemnek, a lelkemnek, hogy azt nem tudom elmondani.

 És a legszebb a napomban, azt hiszem az volt, hogy Balázs eljött velem táncra. És útközben, elkezdte kiabálni, hogy : Malacok! Jönnek!
És erre apró kattanás hallatszott az agyamban és elkiáltottam magam: Fussunk!- és nekieredtünk.
- Jajj, itt vannak a fenekemnél! Felszarvalnak! Felszarvalnak!- kiabálta.- Jönnek a tetőről is! Az autóból is! Mindenhonnnan-
-Körbekerítettek. Kell valami haditerv!
-Rakjunk bombákat!- készségesen megálltunk egy fa mellett, és leraktuk a bombát, aztán újra elrohantunk.
-Te Barbi, meggyújtottad?
-Ja,nem.- visszarohantunk és beállítottuk az időt, majd Balázs vette az öngyújtót és gyújtott.
öt,négy,három,kettő,egy bummmmmmmm- GUGGOOOOOOLJ!!!

És mindezt egészen a táncteremig. Azt hiszem, rég voltam ilyen felszabadult, olyan tényleg igazi gyerek. Jó érzés volt elengedni magam, és hagyatkozni az ő gyermeki és az én kósza fantáziámra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése